Kangatraining – uniek in Nederland!

Eline Schermer, 2015-06-16

Kangatraining is eindelijk komen over waaien naar Nederland!

Kangatraining is dus uniek in Nederland. Kangatraining is een complete workout. Het verbert je uithoudingsvermogen, flexibiliteit en spierkracht! Anders dan traditionele workouts voor mama’s hoeven mama’s bij Kangatraining geen oppas te regelen omdat de baby’s tijdens de les gedragen worden en deel nemen in de actie! Naast de lichamelijke voordelen, is de mogelijkheid om andere mama’s te ontmoeten in een ontspannen en gezellige sfeer echt een plus aan Kangatraining.

Tijdens de lessen geef ik extra aandacht aan de bekkenbodem- en buikspieren en de juiste houding. Daarnaast help ik als Kangatrainer de mama’s hoe ze hun kindje veilig, gezond en fijn kunnen dragen op de meest comfortabele manier voor de baby.

In de buitenlucht trainen we met onze kids in de kinderwagen, KangaOnWheel!

We zijn opzoek naar nieuwe trainers! Lijkt het jou leuk om samen met je kindje te werken? Ben jij sportief en positief ingesteld? Dan is wellicht de opleiding tot Kangatrainer wat voor jou! Als Kangatrainer ga je als zelfstandige aan de slag in het door jou gekozen grondgebied. Je bepaalt je eigen (les)schema, daarmee is Kangatraining een baan welke ontzettend veel flexibiliteit biedt :).

Nieuwsgierig? Doe eens mee met een Kangatraining les om een Kangatrainer real-life te spreken over haar ervaringen als Kangatrainer of vraag gelijk het infopakket aan via het tabje 'opleiding' in de menubalk!

#mamababyworkout

#mamaworkout

#babyworkout

#babyfitness

#mamafitness

#mamababyfitness

#draagworkout

#dragen

#dansen

#sportenmetjekindjeindraagzak

#sportenmetjekindjeindraagdoek

#sportenmetjekindje

#fitnessmetjekindje

#sportenmetjebaby

#buggyworkout

#buggyfit