Nikoletta Fulopne

 

Mijn naam is Nikolett Fulopne Schuller. Ik woon in Dordrecht met mijn lieve man en drie zonen. Omdat ik bewegen en kinderen leuk vind (ik ben oorspronkelijk als juf afgestudeerd), ging ik op zoek naar een bezigheid die deze twee combineert: zo kwam ik bij de Kangatraining terecht.

De KANGA curus is bedoeld voor moeders die naast trainen graag verdere kennis willen maken met gezonde en veilige bewegingsmogelijkheden.

Tijdens de gezellige training ga je aanleren hoe jij met de baby veilig kan bewegen en trainen om je perineum en bekkenbodem te beschermen; welke oefeningen de eerste paar maanden na de bevalling aanbevolen zijn en welke niet. De Kangatraining is een combinatie van oefeningen die niet alleen de zichtbare maar ook onze belangrijke verborgen spieren versterkt.

Wij trainen het lichaam, laten de polsslag omhoog gaan en brengen de stemming erin! Gedurende de achtweekse cursus kan je echte vriendschappen sluiten en gezellige moeder-baby gezelschappen vinden.

Mijn doel is aan zoveel mogelijk vrouwen en moeders samen met hun baby het plezier van bewegen laten beleven en nader kennismaken.

Laten wij veilig bewegen samen met onze liefste trainingsgenoot: onze baby!

 

Prijzen

Kangatraining

Open les GRATIS 

8-weekse cursus: zie je bij classes (het kan verschil zijn tussen de locaties )

Het concept van Kangatraining is dat je 1x per week in de les traint en 2x per week thuis met de DVD traint. Op deze manier werk je actief aan het herstel van je lichaam en zie je het snelst resultaat.

KangaOnWheel (buiten sporten met je kindje in de kinderwagen) 8 euro/les, als je je bij de 8weekse cursus aangemeld, dan 6 euro/les