NICOLE

Kangatraining oprichster Nicole Pascher komt uit Wenen, Oostenrijk. Ze is voormalig dansers en is al meer dan 20 jaar actief in de fitnessbrache en is moeder van drie prachtige kinderen. 

Op de leeftijd van 12 jaar was ze de winnaar van de Austrian Show Dance Championship en op de leeftijd van 17 jaar won ze de European Modern Dance Championship samen met haar danspartner Melanie Maar.

Ze vervolgde haar dans opleiding in New York waar ze lid was van de Solstice Dance Company.

Het was in New York waar ze haar professionele vaardigheden verruimde door het succesvol behalen van het ACE Fitness Instructor Certification, welke een solide basis vormde voor een nieuwe richting in haar carriere in de fitnessbranche. 

Ze werd aangenomen als hoofd trainer en manager bij Exude, New York, in die tijd het grootste personal-training bedrijf in Noord Amerika.

Eenmaal terug in Wenen begon ze les te geven bij verschillende dans en fitness studios en startte in 1998 haar eigen fitness training bedrijf.

In 2008 specialiseerde ze zich in pre,- en postnatale fitness en begon ze met ontwikkelen van haar eigen unieke workout programma, nu bekend als Kangatraining.

ELINE

Eline Schermer is Countryleader voor Nederland en kwam voor het eerst in aanmerking met Kangatraining terwijl ze op zoek was naar een postnatale training waarbij ze haar eigen dochter mee kon nemen. Met een passie voor dragen én dansen leek het haar een ideale combinatie! Helaas was het niet mogelijk om deel te nemen aan een les omdat er nog geen Kangatrainers in Nederland waren, welke een grote teleurstelling voor haar was. 

Ze besefte dat Kangatraining de ideale workout zou zijn voor mama's en baby's hier in Nederland en besloot uiteindleijk om zelf de opleiding te volgen tot Kangatrainer. In 2015 vloog ze naar Wenen voor de opleiding tot Kangatraining. Vanaf toen begon ze met het opzetten en aanbieden van Kangatraining lessen in Rotterdam en Drechtsteden omgeving. Al snel merkte ze dat er meer vraag was naar Kangatraining in Nederland dan alleen zij zou kunnen bieden en besloot de opleiding tot Kangatrainer naar Nederland te halen.

Eline is getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters, die ze beide veel heeft gedragen en altijd mee nam naar haar Kangatraining lessen. Samen met haar man runt ze daarnaast een ICT bedrijf.

Je kunt Eline bereiken via 06-49689598 of eline@kangatraining.nl.